Banen bij bedrijven in Limburg  
 

Banen bij Bedrijven
Vacatures Lommel - Werk in Lommel - Jobs zoeken

Op zoek naar een werkgever? Om een nieuwe baan te vinden heeft u informatie van ondernemingen nodig! En wel van organisaties met een vacature, zodat u weet naar wat voor personeel er wordt gezocht! Op deze website vind u ondernemingen met een vacaturepagina! Het is voor u wel even uitzoeken maar het kan lonen! Uiteraard kunt u een organisatie op basis van het bedrijfsprofiel ook een open sollicitatie sturen.


 

 


Lommel - Voel je goed in je uitzendjob bij Start People Want Start People helpt elke dag meer dan 12.000 uitzendmedewerkers aan een job.


Gebeten om snel aan de slag te gaan? U wilt zo snel mogelijk één van onze kantoren bezoeken?


Zeeman textielSupers is inmiddels een gevestigde naam op de Europese markt met winkels. In alle landen streeft de onderneming naar de eerste plaats op het gebied van betaalbare kleding en textiel.

Hunkemöller is meer dan een winkel. Het is een merk met een eigen identiteit. In een wereld waarin wij steeds hogere eisen stellen aan ons zelf en tijd kostbaar is,


Lommel - Werken bij Scapino betekent werken bij een dynamisch bedrijf met leuke, over het algemeen jonge collega’s (de gemiddelde leeftijd is bijna 21 jaar).


Leen Bakker staat voor gemak. Met bijna 60 winkels in België, ruim 100 winkels in Nederland en 1 winkel in Luxemburg is er altijd wel een filiaal bij u in de buurt.


Lommel - Door de sterke groei van Boels werden er al snel nieuwe markten aangeboord, wat uiteindelijk leidde tot een splitsing van het bedrijf in twee divisies:


Lommel - Konvert Interim richt zicht zowel naar de selectie en rekrutering van arbeiders- als van bediendefuncties en dit voor verschillende sectoren.

Flexpoint - Matching – Jouw job, ons werk
Wij zoeken samen met jou naar een geschikte vacature. Hiervoor baseren wij ons op informatie uit een persoonlijk gesprek en jouw cv.


Sinds 2001 is Big Media Group uitgever van de regionale zakenbladen Manager Magazines

Big Bazar
Ons assortiment is breed en bestaat onder andere uit: schoonmaakspullen, alles voor het huishouden, drogisterij- en persoonlijke verzorgingsartikelen, speelgoed, hobby- en knutselspullen, dierartikelen, fietsaccessoires, maar ook decoratie, snoep en chocolade.


quintens
Quintens Group wil op een duurzame en rendabele manier dé toeleverancier zijn van vers brood en banket voor de groot distributie van België. Dit willen we realiseren door een compleet assortiment aan te bieden, door ambachtelijke kwaliteit te garanderen, door regionale voorkeuren te respecteren en door te werken vanuit regionale bakkerijen.

Banen bij Bedrijven
Vacatures Lommel - Werk in Lommel - Jobs zoeken